beta
26l.mobi
Логін:
Пароль:
Запам'ятати  

Мій профіль: Профіль · Параметри · Пошта · Гостьова книга · Друзі · Чорний список · Нотатки · Адресна книга
Спілкування: Початок · Форуми · Щоденники · Клуби · Поезія · Фотоальбоми · Знайомства · Список користувачів
Розваги: Конкурс краси
Корисне: Смайли · Аватари
Форуми: загальні
Нові повідомлення
Закладки
Ваші теми
Ваші повідомлення

Теми без відповідей
Форуми клубів
Форуми: регіональні

26l.mobi » Форум » Суспільство » Дім, Сім'я, Здоров'я » Тварини » коти

Попередня тема : Наступна тема  
Нова тема Відповісти
  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8   далі
Повідомлення
natalie_caty
Постоялець
Написано: 17 Жовтня 2006 14:04
Тема повідомлення: коти
Відповісти цитуючи

мова спілкування на форумі - українська
CDVR
Довгожитель
Написано: 01 Грудня 2006 13:31
Відповісти цитуючи
Мені також подобаються коти вони такі прикольні, муркочуть і хитрують.
stonehenge
Новачок
Написано: 12 Травня 2008 07:06
Відповісти цитуючи
да мені тож наравляться коти
Synucia
Філософ
Написано: 12 Травня 2008 13:08
Відповісти цитуючи
а мій кіт це взагалі унікал, напевно коти також-єдині і неповторні... icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
вічно стяне зі стола кобасу і вічно нарветься на якісь проблеми... приходить додому брудний, покоцаний і каже:"мяу")))
туман-туман
Мудрий
Написано: 12 Травня 2008 18:14
Відповісти цитуючи

І я дуже люблю котів... деколи дивлюся на них - потухаю, але вони такі класні!...
Жаль, дома не дозволяють завести... icon_sad.gif
SunnyAlenka
Постоялець
Написано: 12 Травня 2008 20:43
Відповісти цитуючи
Аналогічно, так хочеться щось пухнасте, живе, щоб за ним доглядати, але мама також не дозволяє завести!!
FatalDream
Знавець
Написано: 12 Травня 2008 21:42
Відповісти цитуючи
Мої кицьки сильно відчувають мій внутрішній стан, особливо коли важко на душі.
Queen-Mom
Гуру
Написано: 26 Вересня 2008 19:27
Відповісти цитуючи
Дев’ять років пішки йшла додому кішка

До своїх господарів Алана та Джиллі Діланів із британського міста Бірмінгема повернулася кішка, яка зникла дев’ята років тому.

Руда киця Діксі зникла у 1999 році, коли їй було шість років. Господарі були впевнені, що тварину збила машина. Першим кішку, яка повернулася у рідне місто, побачив співробітник служби допомоги тваринам за півмилі від будинку, де вона жила. Після перевірки мікрочіпа, імплантованого в тварину, було доведено, що це і є зникла Діксі. Киця дуже схудла і була брудною.

Минулого року в американське місто Кайро після семирічної мандрівки в сім’ю повернулася кішка Солоденька. Це сталося під час урагану, який вирував над містом. Чотирилапа втекла від господарів після стерилізації. Гостю впізнали не відразу. Окрім Солоденької, на той час у родині було ще вісім кішок.

Кілька років тому наша газета розповідала про кота Кузю, який через кілька місяців повернувся до Львова після того, як його відвезли «на молоко» у село Стратин на Івано-Франківщині – за сто кілометрів. Після повернення додому Кузя уже не живе у львівській квартирі – лише по великих святах приходить у гості.

http://www.wz.lviv.ua/pages.php
chemicalling
Майстер
Написано: 26 Вересня 2008 20:27
Відповісти цитуючи
Обов'язки кота.
— Кіт повинен захищати людину від кімнатних рослин.
— Кіт постійно повинен підтримувати людину у формі, примушуючи її невпинно рухатися по квартирі, нагинатися, збираючи ручки, олівці, шкарпетки і т.д.
— Кіт повинен міцно тримати зубами ручку або олівець, поки людина намагається писати.
— Кіт постійно повинен проводити ревізію в холодильнику, навіть якщо людина цього не хоче. Якщо він не хоче — значить, щось там ховає, і ще слід самому гарненько розібратися, а потім вже призвати до відповіді саму людину.
— Кіт повинен стежити за модою. Якщо нині в моді DVD-системи, значить, і сучасний кіт повинен йти в ногу з епохою і періодично заглядати в новомодну апаратуру, прагнучи розібратися, що до чого і для чого потрібний ось цей блакитний дріт.
— Кіт повинен вночі кожну годину перевіряти, чи не заповзла під ковдру людині яка-небудь змія.
— Кіт час від часу повинен тренувати себе на випадок непередбаченого циркового виступу. Для цього він повинен періодично влаштовувати польоти під куполом будинку, стрибки з гардини на люстру і назад.
— Кіт повинен пам'ятати, що вуха і ніс перед сном чоловік миє рідко, тому, коли він (людина) укладається спати, кіт повинен, вилізши йому на голову, вилизати начисто і ніс, і вуха.
— Кіт повинен допомагати людині розстилати ліжко, уважно спостерігаючи, щоб під простирадлом не опинилися ніяких предметів.
— Кіт повинен пам'ятати, що сон для людини — це марна трата часу, тому, угледівши сплячу людину, необхідно тут же його розбудити, стрибнувши з шафи йому на живіт, а ще краще на голову.
— Кіт повинен відганяти від людини погані сни. Якщо кіт підмітить, що людина крутиться в ліжку, він неодмінно повинен стрибнути людині на голову і почати відганяти погані сни і кошмари.
— Кіт повинен відучувати людину від такої шкідливої звички, як хропіння. Для цього цілком достатнє сунути лапу або ж свій пухнастий хвіст у відкритий рот людини, що хропе.
— Кіт повинен кожен ранок нагадувати людині старе прислів'я: "хто рано встає, тому Бог дає". І чим раніше встане людина, тим більше йому (а заразом і котові) дасть Бог.
— Кіт повинен сам час від часулаштовувати вологе прибирання в будинку. Для цього цілком досить витягнути з кухонної раковини губку для миття посуду і, перетягнувши її в кімнату, розірвати на дрібні частини — так зручніше зробити прибирання.
— Кіт повинен ділитися з людиною всім, що у нього є. Постійно віддавати частину хутра на утеплення одягу і підлоги і викидати половину їжі з чашки.
— Кіт повинен співати пісні, щоб доставляти людині радість. Навіть якщо пісні сумні.
— Кіт повинен перевіряти, з якої причини хтось не закрив шафу або тумбочку і не засував ящик.
— Кіт повинен знати що лежить у всіх коробках і пакетах. І на особистому досвіді переконатися, на скільки там зручно і добре знаходитися.
— Кіт повинен під час сну людини заглушати зовнішній шум, голосно бурчачи під вухом.
— Кіт повинен витирати пил і збирати на себе грязь, проникаючи у всі важкодоступні місця.
— Кіт повинен відсиплятися за людину, всіх його родичів, друзів і сусідів разом узятих.
Synucia
Філософ
Написано: 27 Вересня 2008 10:02
Відповісти цитуючи
icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
Нова тема    Відповісти
26l.mobi » Форум » Суспільство » Дім, Сім'я, Здоров'я » Тварини » коти
  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8   далі
Ваш часовий пояс: GMT + 1 Година

© 2007-2012 26l.mobi Abuse
Desktop Version
Հայերեն · Беларуская · Nederlands · English · Français · ქართული · Deutsch · Lietuvių · Русский · Українська ·